MENÜ

Glock szerint jó hétvégét zárt a Virgin

Timo Glock a tizenhatodik, míg Jerome D’Ambrosio a tizenhetedik helyen zárt Silverstone-ban. Glock szerint ez egy eredményes hétvége volt, amivel elégedettek lehetnek.

„Jó verseny volt a mai, a csapat pedig boldog lehet, hiszen a cél az volt, hogy mindkét autónk a célba érjen, és ez sikerült. Az elején is jól ment, a nehéz pálya ellenére, de ahogy teletek a körök az aszfalt is jobb lett. Végig nagyon koncentrált voltam, hogy be tudjam fejezni a versenyt. Remélem, két hét múlva ismét elérjük a célunkat”. – mondta Glock

„Az elején nagyon észnél kellett lenni, mert a vizes talaj könnyen megtréfálhatott volna. A futam középső részén minden rendben volt, aztán a végén érezhetően kopottak voltak a kerekeim, de szerencsére végig tudtam menni, úgyhogy elégedett vagyok.” – nyilatkozta D’Ambrosio

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Motorsport Management kurzust indít a Virgin

 

 

A nyolchetes program során a diákok betekintést nyerhetnek a csapat munkálataiba, illetve menedzseri, logisztikai, vendéglátási és marketing tapasztalatokat szerezhetnek.

„A sporton kívül az üzleti világban is rengeteg kihívásnak kell megfelelni. A megállapodásnak köszönhetően az SMC hallgatói szorosan együttműködhetnek a Marussi Virgin csapatával, mely során remélhetőleg a felek sokat tudnak tanulni egymástól” – nyilatkozta Andy Webb, a csapat vezérigazgatója.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Virginnel” – kezdte Michael Schmelczer, az iskola igazgatója. „Ez a kapcsolat is bizonyítja, hogy iskolánk eredményes munkát végez. Remélem, sok diákunk tud profitálni a lehetőségből. Azt hiszem, ez egy nagy lehetőség mindkét fél számára”.

Az SMC Üzleti Egyetem a világ egyik legnagyobb nemzetközi üzleti iskolája, diákjai több mint 120 országból kerültek az üzleti világba. A 2002-ben indult iskola egyik legnagyobb előnye az online oktatás, melynek köszönhetően gyakorlatilag bárki tanulhat a svájci bázisú intézményben.

 

Menü

Hírek

  • Elkészült az oldal.
    2011-07-12 15:52:48

    Elkészült az oldal. Remélem elnyeri a tetszésetek :)

Szavazás

Ki az 1. számú pilóta a RedBullnál?
M.Webber
S.Vettel
Asztali nézet